h

Nieuws van de afdeling

12 januari 2024

SP Hilversum raadslid Paul Vonk genomineerd voor de titel politicus van het jaar 2023. Stemt u ook?

U kunt weer stemmen. Dit keer niet voor de gemeenteraad of landelijke verkiezingen maar voor 'de politicus van het jaar'. Dat kan hier: Stem op de Hilversumse politicus van het jaar . Doe het vóór 19 januari dan bent u nog op tijd. En dan doen wij gelijk maar een advies: Stem op Paul!

Lees verder
16 november 2023

SP voorstel aangenomen: Op weg naar frisse scholen in Hilversum

Driekwart van de kinderen in Nederland zit in een klaslokaal met een ongezond binnenklimaat, ook in Hilversum. De SP heeft daarom tijdens de begrotingsbehandeling van de gemeenteraad een voorstel ingediend om daar een einde aan te maken. Dit voorstel is aangenomen.

Lees verder
16 november 2023

We gaan weer stemmen op 22 november!

Het kabinet Rutte-3 viel twee maanden voor de verkiezingen 2022, naar aanleiding van het toeslagenschandaal. Het vertrouwen in de overheid liep een enorme deuk op, maar de meerderheid van de stemmen ging toch weer naar de VVD en kabinet Rutte-4 trad aan.

Lees verder
13 november 2023

Pleisters plakken helpt niet, SP stemmen wel!

Foto: SP.nl / SP.nl

Een stem op de SP is de beste garantie op een socialer Nederland. Pleisters plakken helpt niet. SP stemmen wel!

Lees verder
28 juni 2023

Verzoek aan het College Hilversum: Meer sociale huurwoningen in de regio

Foto: Paul Vonk

Meer sociale huurwoningen in de regio

Lees verder
28 juni 2023

Meer woningen in De Hilversumse Meent

De SP staat in principe positief tegenover het toevoegen van woningen in de Hilversumse Meent  We waren niet zo blij met de manier van communiceren rond de aanbieding van de studie naar de verdichtingsmogelijkheden in de Meent. Dat collega’s uit de raad dit vervolgens probeerden recht te zetten door het organiseren van een informatieavond waardeerden we, maar het was triest dat dit nodig was . We hopen dat dit college er lessen uit heeft getrokken.  We zijn zeer benieuwd naar de nieuwe scenario’s rond de ontwikkeling van de locatie rond het huidige wijkcentrum. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier