h

Nieuws van de afdeling

25 april 2024

SP levert ideeën aan College 

Foto: Bianca Verweij / sp

Het College liet vorige week weten steun te willen zoeken bij de oppositie, waaronder de SP. Zou de SP het College (HvH-VVD-GrL-CDA) kunnen steunen en wat zou de SP dan willen veranderen? Wie het beleid en de uitvoering daarvan door het College met een positieve insteek bekijkt, ziet dat er ontzettend veel kansen voor verbetering liggen. De SP wil daar graag gebruik van maken. Lees hier onze ideeen.

Lees verder
12 januari 2024

SP Hilversum raadslid Paul Vonk genomineerd voor de titel politicus van het jaar 2023. Stemt u ook?

U kunt weer stemmen. Dit keer niet voor de gemeenteraad of landelijke verkiezingen maar voor 'de politicus van het jaar'. Dat kan hier: Stem op de Hilversumse politicus van het jaar . Doe het vóór 19 januari dan bent u nog op tijd. En dan doen wij gelijk maar een advies: Stem op Paul!

Lees verder
16 november 2023

SP voorstel aangenomen: Op weg naar frisse scholen in Hilversum

Driekwart van de kinderen in Nederland zit in een klaslokaal met een ongezond binnenklimaat, ook in Hilversum. De SP heeft daarom tijdens de begrotingsbehandeling van de gemeenteraad een voorstel ingediend om daar een einde aan te maken. Dit voorstel is aangenomen.

Lees verder
16 november 2023

We gaan weer stemmen op 22 november!

Het kabinet Rutte-3 viel twee maanden voor de verkiezingen 2022, naar aanleiding van het toeslagenschandaal. Het vertrouwen in de overheid liep een enorme deuk op, maar de meerderheid van de stemmen ging toch weer naar de VVD en kabinet Rutte-4 trad aan.

Lees verder
13 november 2023

Pleisters plakken helpt niet, SP stemmen wel!

Foto: SP.nl / SP.nl

Een stem op de SP is de beste garantie op een socialer Nederland. Pleisters plakken helpt niet. SP stemmen wel!

Lees verder
28 juni 2023

Verzoek aan het College Hilversum: Meer sociale huurwoningen in de regio

Foto: Paul Vonk

Meer sociale huurwoningen in de regio

Lees verder

Pagina's

U bent hier