h

ONDERNEMEN

27 maart 2018

Voor Elkaar: SP open brief speerpunten 2018-2022

Foto: SP

Aan de nieuwe raad van Hilversum,

Lees verder
6 februari 2018

Geef het zwembad in Kerkelanden een kans

Foto: Shiva de Winter

Op het industrietrein Kerkelanden staat al een tijdje een gebouw leeg.  Ondernemer Shiva de Winter heeft er nu het plan om er een instructiezwembad  te vestigen. Hij heeft het geld. Hij heeft een locatie. Hij heeft kennis van zaken Enige probleem: de gemeente heeft er geen zin an.

Lees verder
6 februari 2018

SP in de Buurt: Hilversum Zuid

Foto: SP

Afgelopen twee zaterdagen was de SP-Hilversum op pad in Hilversum Zuid om te horen wat mensen van hun buurt vinden. 

Lees verder
20 november 2017

In het zonnetje: De smaakmakers van Hilversum. Het MKB!

Foto: SP

MKB-Nederland heeft de derde vrijdag van november uitgeroepen tot de ‘Dag van de Ondernemer’. Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Tevens zetten we ze zo in het zonnetje.

Lees verder

Meerderheid politiek enthousiast over idee Glazen Huis in Hilversum

Serious Request in 2017 moet het startsein zijn van 100 jaar Mediastad. In 2018 is het een eeuw geleden dat de Nederlandse Seintoestellen Fabriek zich in Hilversum vestigde. 'Met dit evenement zet Hilversum Mediastad zichzelf nog steviger op de kaart.Lees verder

SP komt met innovatieve HilversumPas

Na Rome, Berlijn, Amsterdam en vele andere steden gaat ook in Hilversum een innovatieve pas ingevoerd worden. Op vertoon van deze HilversumPas kunnen Hilversummers gratis of met korting leuke dingen doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied. Lees verder
26 juni 2015

Een centrum voor iedereen

Het centrum van Hilversum is in beweging. Over de jaren heeft elk gemeentebestuur zich wel over één of ander probleem gebogen. Plannen om de boel daarbij drastisch aan te pakken hadden wisselend succes. Maar nu gaat het echt gebeuren! Dit college zet de schop in de grond!Lees verder

Lokale bestuurders praten over Gooise Gulden

Een lokaal geldsysteem heeft veel voordelen. Het versterkt de lokale economie, want het geld kan alleen binnen Hilversum besteed worden.

 

 

 

Lees verder
15 maart 2015

SP MKB en leegstandstour

Donderdag 12 maart was Marnix Bruggeman SP- Noord Holland Statenlid op bezoek in Hilversum. Hij bezocht kleine ondernemers en bekeek binnenstedelijke ontwikkelingen en leegstand. Bekijk het fotoverslag en lees de tips en adviezen!

Lees verder
8 november 2014

Arjo Klamer over het goede doen, daklozen en de gooise gulden

Onze wethouder was woendagnacht 5 november te gast  in het programma De Nachtgast van de boeddhistische omroep. Een gesprek over boeddhisme, compassie, het goede doen, daklozen en de Gooise Gulden. Luister naar het radiogesprek tussen Arjo Klamer en Marlous Lazal.

Lees verder

Pagina's

U bent hier