h

Nieuws van de afdeling

14 april 2019

Vacature Medewerker provinciale statenfractie SP Noord-Holland (v/m)

De SP is met drie zetels plus één duo-commissielid vertegenwoordigd in Provinciale Staten van Noord-Holland. De fractie wordt ondersteund door een fractiemedewerker. Er is per 1 juni 2019 een vacature voor 20-24 uur per week.

Lees verder
8 april 2019

Hilversum Zuid-Oost : van Linschotenlaan verdient beter

Foto: SP Hilversum / SP Hilversum

In Hilversum Zuid Oost, In het Riebeeckkwartier ligt de van Linschotenlaan. Voor het gemak noemen we het maar even de van Linschotenbuurt. Een buurt met veel heel veel veelal jaren 50 2-3 kamerflats. Na klachten over parkeeroverlast is de SP in de buurt op pad gegaan. Het beeld wat bleef hangen was ontluisterend.

Lees verder
5 april 2019

Straatnamen: meer zeggenschap voor bewoners zelf

Foto: SP

Afgelopen week kwam Groenlinks in het nieuws met een voorstel. Zij willen in Hilversum voorlopig geen nieuwe straten meer vernoemen naar witte mannen. De PvdA en SP willen al een tijdje graag de discussie voeren over het straatnamenbeleid, dus we gaan graag in overleg. Helaas slaat Groenlinks wat ons betreft met hun voorstel nog wel een beetje de plank mis. Want niet de politici, maar de inwoners van Hilversum moeten meer zeggenschap krijgen over nieuwe straatnamen in Hilversum.

Lees verder
3 april 2019

Inzet: wonen op het Arenapark

De SP ziet kansen: Ga voor woon-werken op het Areanapark. Maak (meer) woningbouw mogelijk, verbeter de voorzieningen, en stop de emissie van de biomassacentrale.  

Lees verder

Pagina's

U bent hier