h

Nieuws uit 2004

28 december 2004

Is er plaats in de herberg?

Minister Verdonk heeft vandaag laten weten dat voorlopig een kleine 3000 van de 28.000 asielzoekers waarvan ze vorig jaar heeft aangekondigd dat ze terug moeten, toch mogen blijven. Dat is goed nieuws, zeker voor de 3000 mensen die het betreft. Voor hen is hiermee een einde gekomen aan jaren van onzekerheid over hun lot.

Lees verder
12 december 2004

Minder treinen voor meer geld!

Vanaf vandaag is de nieuwe dienstregeling van de NS van kracht geworden. Gelijktijdig daarmee gaat er ook een proef van start om een deel van de onderhouds-werkzaamheden overdag uit te voeren. Dat is namelijk een stuk goedkoper dan 's nachts als er geen treinen rijden.

Lees verder
28 november 2004

SP Huizen in aktie!

Sinds september dit jaar valt onder andere ook Huizen onder de SP afdeling Hilversum. Om dat te vieren hadden we op 11 september een kraam gehuurd op de Huizerdag. Over belangstelling viel niet te klagen. Hier kan je daar meer over lezen.

Lees verder
28 november 2004

UPC doet een nieuwe poging

Zoals je onderstaand kunt lezen, mag UPC de kabeltarieven in Hilversum voorlopig niet verhogen. Dat wil zeggen, een verhoging met het prijsindexcijfer per 1 januari is wel toegestaan. UPC zou UPC niet zijn als ze dat niet zouden doen. Dat wordt dus en prijsverhoging van zo'n 3%. Dat UPC zich niet zomaar neerlegt bij een uitspraak van de rechter bewijst het feit dat ze afgelopen week de wethouder hebben uitgenodigd om eens te komen praten over verdere tariefsverhogingen. Tot ons grote vreugde heeft de wethouder te kennen gegeven niet met UPC te willen praten. Volgens de wethouder is er geen enkele reden om de prijs verder te verhogen.

Lees verder
10 november 2004

Praten met elkaar is de oplossing!

De afgelopen dagen is er veel gebeurd, met de moord van Theo van Gogh als dieptepunt. De reacties daarop komen ook voor Hilversum wel erg dicht bij met de poging om de moskee in Huizen in de brand te steken. Wij geloven niet dat geweld de oplossing is. Wij willen in gesprek blijven met alle bewoners van Hilversum en omgeving. Wie dan ook, geloof , kleur en geaardheid zijn niet van belang. Samen kunnen we extremistische uitwassen tegengaan. We zullen het met elkaar moeten zien te doen en dat willen we ook.

Lees verder
30 oktober 2004

Jan Marijnissen alweer in Hilversum!

Op woensdag 17 november aanstaande vinden er opnames plaats van de Nationale NieuwsQuiz. Namens de SP nemen Jan Marijnissen, Ewout Irrgang en Renkse Leijten (ROOD) het op tegen een team van de PvdA o.l.v. Wouter Bos. De opnames vinden plaats in het AKN gebouw (publiek moet uiterlijk 12.30 uur aanwezig zijn).

Lees verder

Pagina's

U bent hier