h

Nieuws uit 2023

16 november 2023

SP voorstel aangenomen: Op weg naar frisse scholen in Hilversum

Driekwart van de kinderen in Nederland zit in een klaslokaal met een ongezond binnenklimaat, ook in Hilversum. De SP heeft daarom tijdens de begrotingsbehandeling van de gemeenteraad een voorstel ingediend om daar een einde aan te maken. Dit voorstel is aangenomen.

Lees verder
16 november 2023

We gaan weer stemmen op 22 november!

Het kabinet Rutte-3 viel twee maanden voor de verkiezingen 2022, naar aanleiding van het toeslagenschandaal. Het vertrouwen in de overheid liep een enorme deuk op, maar de meerderheid van de stemmen ging toch weer naar de VVD en kabinet Rutte-4 trad aan.

Lees verder
13 november 2023

Pleisters plakken helpt niet, SP stemmen wel!

Foto: SP.nl / SP.nl

Een stem op de SP is de beste garantie op een socialer Nederland. Pleisters plakken helpt niet. SP stemmen wel!

Lees verder
28 juni 2023

Verzoek aan het College Hilversum: Meer sociale huurwoningen in de regio

Foto: Paul Vonk

Meer sociale huurwoningen in de regio

Lees verder
28 juni 2023

Meer woningen in De Hilversumse Meent

De SP staat in principe positief tegenover het toevoegen van woningen in de Hilversumse Meent  We waren niet zo blij met de manier van communiceren rond de aanbieding van de studie naar de verdichtingsmogelijkheden in de Meent. Dat collega’s uit de raad dit vervolgens probeerden recht te zetten door het organiseren van een informatieavond waardeerden we, maar het was triest dat dit nodig was . We hopen dat dit college er lessen uit heeft getrokken.  We zijn zeer benieuwd naar de nieuwe scenario’s rond de ontwikkeling van de locatie rond het huidige wijkcentrum. 

Lees verder
25 mei 2023

Kandidaten gezocht voor het SP-partijbestuur, periode 2024-2027

Foto: SP

In januari 2024 kiest de SP op een congres een nieuw partijbestuur voor de komende vier jaar. Leden die zich geroepen voelen en geschikt achten, worden uitgenodigd om zich uiterlijk 28 mei 2023 aanstaande kandidaat te stellen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier