h

Nieuws uit 2009

27 december 2009

Vitens steekt voordeel in eigen zak en die van de bestuurders

Afgelopen donderdag was er een aandeelhoudersvergadering van het waterleidingbedrijf Vitens. De gemeente Hilversum is aandeelhouder en ik mocht de gemeente daar opnieuw vertegenwoordigen.

Lees verder
23 december 2009

Cameratoezicht [3]

Al twee keer eerder schreven wij hier over cameratoezicht in de stationstunnel. En nog steeds zijn we met dat cameratoezicht geen stap verder. En wij begrijpen er inmiddels niets meer van.

Lees verder
20 december 2009

Er valt niets te lachen

Juichende stukken in de kranten van vorige week. Agis zorgverzekeringen en Tergooi ziekenhuis tekenden een overeenkomst om samen het grootste zorghotel van Nederland te bouwen. Om kritiek dat het wellicht niet voor iedereen bereikbaar is vanwege de kosten, moesten de dames Zuiderwijk (Tergooi) en Verstappe (Agis) erg lachen.

Lees verder
18 december 2009

Verkoop huurwoningen

Ook in 2010 zullen de Hilversumse woningcorporaties honderden huurwoningen verkopen. En daar maken wij ons grote zorgen over. Want van het bouwen van nieuwe betaalbare woningen komt nauwelijks iets terecht. En dan is er ook nog de stadsvernieuwing. Die zorgt er ook nog eens voor dat het aantal betaalbare huurwoningen in die wijken terugloopt van 90% naar 60%

Lees verder
11 december 2009

De geheime toren?

Afgelopen woensdag was er voor de vergadering van de gemeenteraad een bijeenkomst waar we voorgesteld zouden worden aan de architect die de adviesgroep had uitgezocht voor de stationstoren. Het werd een bijeenkomst met een opvallend geheim.

Lees verder
9 december 2009

Bijna 2,5 jaar SP hulpdienst

De Hulpdienst van de SP Hilversum is al weer bijna 2,5 jaar wekelijks open voor alle inwoners van Hilversum. Zij kunnen hier terecht wanneer zij bijvoorbeeld problemen hebben met hun huisbaas, de weg kwijt zijn in procedures, of hulp nodig hebben bij het invullen van formulieren. De afgelopen tijd hebben wij veel mensen met verschillende vragen en problemen geholpen of doorverwezen. Ook is er altijd genoeg tijd voor de mensen om in alle rust hun verhaal te doen en een kopje thee of koffie te drinken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier