h

Nieuws uit 2015

23 december 2015

Hilversum sociaal en duurzaam

SP-Hilversum zet in op het versneld invoeren van de duurzaamheidsagenda en ondersteunt iedereen die een wezenlijke bijdrage levert aan het welzijn van mensen, aan natuur en milieu in Hilversumse buurten en wijken.

Lees verder
4 december 2015

Hogere vergoeding voor vluchtelingenopvang

De opvang van vluchtelingen in de regio Gooi en Vechtstreek komt langzaam op gang. Niet alles gaat op dit moment nog soepel – er is enige onrust geweest onder vrijwilligers en de grootschalige opvang waar de gemeente eerst op inzette gaat niet door.Lees verder
4 december 2015

SP wil regionaal verhuisactieplan voor senioren

Hilverzorg wil starten met de sloop en nieuwbouw van St. Carolus, een woonzorgcentrum in Hilversum Zuid. In april vorig jaar stelde de SP-Hilversum daar vragen over. Na de herbouw van Carolus is voor mensen met een lage zorgindicatie geen plek meer.

Lees verder
30 november 2015

Er is genoeg voor iedereen in 't Gooi

Er is genoeg voor iedereen! De SP-Hilversum voert verschillende ludieke acties om de ongelijkheid in 't Gooi uit te beelden. In de komende maanden gaat de SP op de markt en huis aan huis de discussie aan over toenemende ongelijkheid.

Lees verder
27 november 2015

Speciaal voortgezet onderwijs moet blijven

Mulock Houwer 't Gooi dreigt te sluiten. De school biedt voortgezet speciaal onderwijs aan ongeveer 50 kinderen vanaf 12 jaar met gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen die het moeilijk hebben met leren en een afstand hebben tot de maatschappij.

Lees verder
19 september 2015

Sla alarm tegen TTIP!

De SP steunde zaterdag 19 september op de Kerkbrink een actie van burgers, de FNV en milieudefensie tegen het vrijhandelsakkoord TTIP. Op 10 oktober is er een protestactie in Amsterdam. Kom ook in verweer tegen TTIP.

 

Lees verder

Pagina's

U bent hier