h

UPC doet een nieuwe poging

28 november 2004

UPC doet een nieuwe poging

Zoals je onderstaand kunt lezen, mag UPC de kabeltarieven in Hilversum voorlopig niet verhogen. Dat wil zeggen, een verhoging met het prijsindexcijfer per 1 januari is wel toegestaan. UPC zou UPC niet zijn als ze dat niet zouden doen. Dat wordt dus en prijsverhoging van zo'n 3%. Dat UPC zich niet zomaar neerlegt bij een uitspraak van de rechter bewijst het feit dat ze afgelopen week de wethouder hebben uitgenodigd om eens te komen praten over verdere tariefsverhogingen. Tot ons grote vreugde heeft de wethouder te kennen gegeven niet met UPC te willen praten. Volgens de wethouder is er geen enkele reden om de prijs verder te verhogen.

Dat is goed nieuws, maar het bewijst wel dat het noodzakelijk is om te blijven opletten. Als UPC ook maar een kleine aanleiding kan vinden zullen ze niet schromen om de tarieven drastisch te verhogen. Wij blijven dan ook waakzaam! 

U bent hier