h

Ga aan de slag met de petitie energierekening omlaag!

21 februari 2019

Ga aan de slag met de petitie energierekening omlaag!

Foto: SP

De stijgende energierekening is hét symbool van het onrechtvaardige klimaatbeleid van dit kabinet. Terwijl de energierekening van mensen omhoog gaat, wordt grote vervuilers als Shell de hand boven het hoofd gehouden.

Iets meer dan een week geleden lanceerdede SP daarom de petitie voor een verlaging van de energierekening. Inmiddels is deze al ruim 2200 keer getekend. Mooi, maar dat kan beter. We gebruiken de petitie als middel om mensen aan ons te binden en te mobiliseren. Hierin kan jouw afdeling veel betekenen.

Op SPnet vind je het stappenplan met meer informatie over hoe je hiermee als afdeling aan de slag kunt, een papieren versie van de petitie en een flyer.

Mail met vragen en opmerkingen naar Lisa de Leeuw (ldleeuw@sp.nl).

Ga naar de petitie ] 

 

Lilian Marijnissen verteld over de onrechtvaardigheid van het verhogen van de energie rekening

U bent hier