h

Wethouder gaat dierenasiel Crailo Steunen

8 oktober 2017

Wethouder gaat dierenasiel Crailo Steunen

Wethouder Nicolien van Vroonhoven heeft, naar aanleiding van vragen van raadslid Pierre van Rooden van de SP, geantwoord dat ze gaat onderzoeken hoe de gemeente het dierenasiel Crailo kan onderdsteunen.

De SP ziet graag dat de relatie tussen het dierenasiel en de gemeente verbeterd. De wethouder gaf aan dat ze dat graag doet. Ze had al een gesprek met Crailo gehad, en er volgt er binnenkort nog een.

Wat de mogelijkheden tot ondersteuning zijn hangt ook af van het dierenasiel. De wethouder gaat er van uit dat het dierenwelzijnsbeleid van de gemeente daar houvast voor geeft. Het dierenwelzijnsbeleid is destijds op intiatief van de SP-Hilversum tot stand gekomen. 

 

Zie ook:

U bent hier