h

Afscheid Arjo Klamer

8 oktober 2017

Afscheid Arjo Klamer

Foto: SP

Op maandag 25 september was het officiële afscheid van Arjo Klamer als wethouder van Hilversum. Het afscheid bestond uit een borrel waarbij natuurlijk een aantal toespraken niet kon ontbreken.

Burgemeester Broertjes en wethouder Jaeger haalden wat herinneringen op.

SP raadslid Pierre van Rooden ging in zijn speech in op de persoon Arjo. Arjo was het ‘hart van het college’, volgens de SP-Hilversum, omdat hij als geen ander naar de mensen toeging, naar ze luisterde, hun zorgen ter harte nam en met hun problemen aan het werk ging. Dat het huidige college veel beter naar de bewoners luisterde dan het voorgaande (al kan het nog altijd beter) is toch vooral te danken aan de invloed van Arjo Klamer.

Uiteindelijk hield ook Arjo een toespraak, waarbij hij iedereen probeerde te danken voor de steun die ze hem hadden gegeven. Dat duurde even – want hij wou niet zomaar iemand overslaan, en de zaal zat bommetje vol, met SP-ers, politici maar ook met mensen waar Arjo jaren intenief mee had samengewerkt. Een enkel emotioneel momentje was dan ook niet te vermijden.

Helaas is het avontuur in dit college voorbij, maar de SP-Hilversum gaat samen met Arjo volop aan de slag voor Hilversum – te beginnen met thema bijeenkomsten in oktober en november.

U bent hier