h

Kamervragen SP-Tweede kamerlid Renske Leijten over regioplan Huishoudelijke Hulp

12 juli 2015

Kamervragen SP-Tweede kamerlid Renske Leijten over regioplan Huishoudelijke Hulp

Nadat brancheorganistie Actiz, de WMO-raad Hilversum, FNV lokaal Gooi en Vechtstreek en de SP-Hilversum negatief waren over de plannen en hierover vragen hebben gesteld aan de regio en verantwoordelijk wethouder sociaal domein, heeft ook Renske Leijten kamervragen gesteld.

De SP adviseerde de verantwoordelijk wethouder sociaal domein het regioplan huishoudelijke hulp aan te passen en eerst naar de gemeenteraden te sturen voor input en advies. Maar dat wilde de verantwoordelijk wethouder niet. De route was en blijft. Eerst naar het ministerie en dan naar de gemeenteraden. De SP had dit graag anders gezien. Het is treurig maar waar.

Nu de vragen van de SP-Tweede Kamer weg zijn is het ook daar wachten op antwoord. Wij zijn benieuwd naar de antwoorden van Staatsecretaris van Rijn. Lees hier de vragen van de SP-Tweede Kamer fractie.

Overigens is een copy van de vragen naar de vakbonden en Actiz.

Lees hier het SP-Hilversum zorg dossier

U bent hier