h

Goedkoper naar de Meent?

16 oktober 2006

Goedkoper naar de Meent?

 Tijdens de commisie Verkeer en Buurt van deze maand kwam verkeerswethouder Boog met hoopvol nieuws. In het collegeprogramma is afgesproken dat er zal worden gekeken of het aantal strippen dat inwoners van de Hilversumse Meent kwijt zijn om per bus naar het centrum van Hilversum te komen niet wat minder kan. De wethouder liet weten dat zijn gesprekken met Connexxion daarover op niets zijn uitgelopen. Daar heeft de wethouder het echter niet bij laten zitten. Vanuit de gedachte “beloofd is beloofd”, heeft de wethouder Connexxion vervolgens gevraagd wat het zou kosten als de gemeente zelf een deel van de kosten voor zijn rekening zou nemen. Connexxion is aan het rekenen geslagen en de wethouder wacht op antwoord.

Daarmee is dus nog niet gezegd dat de prijs voor een buskaartje van en naar de Meent goedkoper wordt, maar de wethouder doet in ieder geval zijn uiterste best om dat voor elkaar te krijgen. Alleen met al verdient dat wat ons betreft een compliment.

U bent hier