h

UPC mag tarieven niet verhogen

13 augustus 2004

UPC mag tarieven niet verhogen

Gistermiddag heeft de rechter uitspraak gedaan in het kort geding dat de gemeente Hilversum tegen de UPC had aangespannen om de prijsverhoging van bijna 50% te voorkomen. De rechter heeft bepaald dat UPC de prijzen dit jaar niet mag verhogen. De prijsverhoging die UPC in twee stappen wilde doorvoeren is daarmee voorlopig van de baan.

UPC had aangekondigd de prijzen per augustus met zo,n 2,50 euro per maand te verhogen en in september nogmaals. Het tarief zou daarmee van zo'n 10 euro naar 15 euro zijn gegaan. De verhoging van augustus is door UPC deels al geïncasseerd. Die verhoging moet nu door UPC worden terugbetaald. 

Lees voor meer informatie over de achtergronden van de tariefsverhoging die UPC wil doorvoeren

Op de opinie pagina kan je onze mening lezen over de rol van wethouder Kreugel (Leefbaar Hilversum) in deze kwestie. 

U bent hier