h

Maatschappelijke beursvloer 'scoort' 77 matches

18 april 2016

Maatschappelijke beursvloer 'scoort' 77 matches

SP-wethouder Arjo Klamer opende de maatschappelijke beursvloer met een slag op de gong waarna het handelen kon beginnen.

Zakelijke en maatschappelijke organisaties met elkaar verbinden door met elkaar matches te maken met gesloten beurs of om het gesprek aan te gaan voor een nadere kennismaking / samenwerking. 

Doel: het maken van een match. Wat de een biedt is voor de ander zeer gewenst. In iedere beurshoek waren matchmakers aanwezig om de partijen met elkaar te verbinden en matches tot stand te laten komen. 

Er werd gehandeld in vier beurshoeken: 'Kennis & Kunde' (waar het het drukste was), 'Activiteiten', 'Handen uit de mouwen' en 'Middelen & Faciliteiten'. De sfeer was informeel en dynamisch.

Wat voor matches zijn tot stand gekomen?

Stichting Meentwerf gaat stageplekken inrichten voor stichting Vluchtelingenwerk 't Gooi. Bink Kinderopvang stelt een ruimte beschikbaar aan VREA Mediation, Coaching, die in ruil hiervoor een workshop gaat verzorgen voor medewerkers van Bink Kinderopvang. De King Arthur Groep, koploper met totaal acht matches, sloot onder andere een match met Gooise Uitjes die een wandeling door 't Gooi gaat verzorgen voor bewoners van de King Arthur Groep in ruil waarvoor de King Arthur Groep publiciteit gaat maken voor Gooise Uitjes. Stichting Hilverzorg sloot een match met Stichting Centrum Hilversum op6 het gebied van zorg/overlast beperking van mensen die in de war zijn en rondzwerven.

 

U bent hier