h

Gemeenteraadsverkiezingen 2022. Wij stellen voor: kandidaat 4, Joep Meddens

12 maart 2022

Gemeenteraadsverkiezingen 2022. Wij stellen voor: kandidaat 4, Joep Meddens

Foto: SP

Joep staat op de foto bij de kleine spoorbomen. Op de achtergrond zie je poppodium de Vorstin.
"Als ik onze kinderen naar school breng of ze ophaal gaan we hier het spoor over. Het is een drukke plek en het is iedere keer fijn om er weer voorbij te zijn. Maar het is ook voor veel mensen de logische plek om van en naar Oost te komen."

Het is heel belangrijk om over dit soort plekken samen te beslissen. Hoe maken we het veiliger? Sturen we nog meer verkeer langs deze plek of juist minder? Hilversummers weten dat ze bij de SP terecht kunnen als ze mee willen denken. De SP luistert. 

We moeten de komende jaren grote problemen aanpakken: het klimaat, oorlog en spanningen in de wereld, afbrokkelend vertrouwen in de overheid. 

Dat kunnen we alleen samen. Dus de samenleving moet voor iedereen werken. Een goed en betaalbaar huis voor iedereen, zorg als je die nodig hebt, een school waar voldoende goede leraren zijn voor je kinderen. Hele logische dingen, die we nu niet genoeg waarmaken. In de gemeente kunnen we daaraan werken, bijvoorbeeld door te zorgen voor meer betaalbare woningen en door de thuis- en jeugdzorg voldoende geld en mogelijkheden te geven. 

Met mijn ervaring als advocaat en als oud-lid van de gemeenteraad kan ik helpen om de ideeën van de SP waar te maken. 

Op de achtergrond zie je de Vorstin. De afgelopen jaren zijn zwaar geweest voor iedere plek die het moet hebben van publiek, of dat nou de Vorstin is of onze cafés en restaurants. Nu is iedereen gelukkig klaar om weer het huis uit te gaan. Met de gemeente kunnen we onze lokale ondernemers en de cultuur ondersteunen. Dat is goed voor ons allemaal. 

Laten we meer aandacht geven aan wat van ons allemaal is, de SP doet dat.

U bent hier