h

Online Bijeenkomst Lonen

8 januari 2021

Online Bijeenkomst Lonen

Al jarenlang krijgen veel mensen geen eerlijk inkomen, terwijl de winsten van bedrijven zijn geëxplodeerd. Maandag om 19.30 uur organiseren we een online bijeenkomst met Lilian Marijnissen, Sander Heijne en Zakaria Boufangacha.

Sander Heijne is onderzoeksjournalist en vertelt over zijn boek 'Fantoomgroei: Waarom we steeds harder werken voor steeds minder'.

Zakaria Boufangacha is vanuit het FNV-bestuur onder andere verantwoordelijk voor de campagne voor een hoger minimumloon.

Natuurlijk sluiten we niet af voordat we hebben besproken hoe we voor verandering gaan zorgen. Want de verkiezingen komen eraan en dat is een belangrijk moment om samen op te staan voor eerlijke lonen. We bespreken dus ook wat we daar samen aan kunnen doen.

?️Wanneer?
Aanstaande maandag 11 januari om 19.30 uur

? Waar?
www.sp.nl/bijeenkomstlonen

U bent hier