h

Corona Deel jouw verhaal

27 maart 2020

Corona Deel jouw verhaal

Foto: SP

Het coronavirus grijpt diep in onze levens in. Lillian Marijnnissen deed haar persoonlijke verhaal in de Tweede Kamer. Maar wij willen heel graag ook weten hoe jij geraakt wordt door de coronacrisis. 

Veel mensen zijn onzeker, over hun gezondheid of die van hun geliefden, maar ook over hun inkomen, hun baan, arbeidsomstandigheden of over de toekomst.

Jouw ervaringen en die van anderen zorgen ervoor dat wij een goed beeld hebben van de gevolgen van de coronacrisis en waar mensen tegenaan lopen. Dat is belangrijke informatie om ons werk als volksvertegenwoordigers goed te kunnen doen.

Deel jouw verhaal hier

We moeten nu eerst samen deze vreselijke volksgezondheidscrisis overwinnen. Maar we moeten ook vast vooruit kijken. Onlangs werd aangekondigd dat als gevolg van corona de economie flink zal inzakken.

Samen moeten we ervoor zorgen dat het niet, zoals bij vorige crises, de mensen zijn die de klappen moeten vangen. Laten we samen zorgen dat we na deze crisis bouwen aan een economie die werkt voor iedereen.

U bent hier