h

Zorg voor Huizen bijeenkomst 9 maart

6 maart 2019

Zorg voor Huizen bijeenkomst 9 maart

Huizen is een mooi dorp en dat willen we graag zo houden! We zien echter dat door politieke keuzes er ook van alles verandert. Er is in het hele land een tekort aan leraren, verpleegkundig en verzorgend personeel, tandartsen, huisartsen en betaalbare woningen. We zien ziekenhuizen sluiten, de energierekening stijgen en bezuinigingen op het openbaar vervoer. De Gooise natuur staat op de tocht en we horen dat ouderen langer thuis moeten wonen zonder de zorg die zij nodig hebben.

Wij horen graag van u wat u ziet veranderen, waar u zich zorgen over maakt maar vooral ook wat u anders zou willen zien.

Daarom organiseren we zaterdag 9 maart van 12.45 - 14.15 een Zorg voor Huizen bijeenkomst in de Wijkcentrum de Holleblok.

U bent van harte welkom om vanaf 12.45 langs te komen voor een kop koffie en een meet and greet met onze Provinciaal lijsttrekker Eric Smaling en Peter Stokkers, onze Huizer vertegenwoordiger.

We wisselen van gedachten over zaken die u aan het hart gaan. En wordt meer informatie gegeven over regionale en provinciale ontwikkelingen welke van belang zijn voor Huizen. En natuurlijk mag u ons van alles vragen!

Benieuwd? Kom langs! Aanmelden is niet nodig

Tot zien op zaterdag 9 maart in de Wijkcentrum de Holleblok, Holleblok 2, 1273EG in het winkelcentrum de Holleblok

U bent hier