h

100 dagen Nationaal Zorgfonds

8 december 2016

100 dagen Nationaal Zorgfonds

Foto: SP / SP.nl

Schaf de eigen bijdrages, het eigen risico en de op winst beluste zorgverzekeraars af!    

Waarschijnlijk heb je er al van gehoord en misschien was jij er zelf wel bij: op 26 november jl. werd de landelijke campagne voor een Nationaal Zorgfonds gestart met een bijeenkomst op het spuiplein in Den Haag, met sprekers van diverse organisaties en politieke partijen.  

Meer dan 3000 vrijwilligers kwamen er op af met als doel: 100 dagen steun vergaren voor dit zorgstelsel, tot aan de verkiezingen in maart volgend jaar.  

Ze kwamen uit alle hoeken van het land - ook uit Hilversum en omgeving - en deelden hun enthousiasme voor dit plan. Met een optocht door de stad naar het Malieveld werd er meteen landelijke aandacht voor verkregen. En dat is nog maar het begin!  

Er zijn al meer dan 230.000 steunbetuigingen, van burgers en professionals uit de zorgsector en allerlei organisaties, maar om het plan ten uitvoer te kunnen brengen is nog veel meer steun nodig!  

Help mee!  Vraag een actiepakket aan, informeer bekenden persoonlijk of elektronisch. Kom naar de bijeenkomsten of, beter nog, help deze te organiseren. Als je ook lokaal mee wilt helpen dan kun je je uiteraard aanmelden bij de afdeling.  

Wij kunnen er samen voor zorgen dat het Nationaal Zorgfonds realiteit wordt. Als iedereen iets doet, dan gaat het zeker lukken!  

Op 18 Februari staat een grote landelijke manifestatie gepland. Met jouw steun kunnen we voordien ook nog lokaal bijeenkomsten en acties organiseren.  

Volg de ontwikkelingen of vind meer informatie via: http://www.nationaalzorgfonds.nl

 

U bent hier