h

De nieuwe fractiemedewerkers van de SP-Hilversum

14 mei 2016

De nieuwe fractiemedewerkers van de SP-Hilversum

Foto: Bianca Verweij / sp

De SP-Hilversum heeft twee nieuwe medewerkers opgenomen in de raadsfractie van Hilversum: Juri Sampieri Bjornsson en Gregory Dunker.

Juri is 17 jaar oud en zit op het Alberdingk Thijm college (ATC). Hij is nu bezig met de vijfde van het gymnasium. Na de middelbare school wil hij graag een technische studie doen, zoals wiskunde of natuurkunde. Eén van zijn hobbies is honkbal.

Hij is van zijn vaders kant IJslands en van zijn moeders kant Italiaans. Sinds september vorig jaar is hij ook nog Nederlands.  Hij is SP lid sinds januari 2015, maar actief lid sinds september 2015. Hij is ook actief voor de nationale jeugdraad.

Gregory is 47 en komt uit Curacao. Hij heeft HBO Personeel & Arbeid gedaan. Hij heeft het syndroom van Alström wat alle organen aantast en onder andere blindheid en slechthorendheid tot gevolg heeft. Hij is in 2010 afgekeurd en doet momenteel vrijwilligerswerk, waarbij hij opkomt voor de belangen van mensen met een handicap, in het bijzonder met een visuele beperking. Hij verscheen ooit in Man Bijt Hond vanwege zijn hobby: het verzamelen van modelauto’s.

Gregory is al een tijdje politiek betrokken en is o.a. actief met het inrichten van een wijkcentrum voor de centrumbewoners in Hilversum.

U bent hier