h

SP Organiseert Europese Avond in Bibliotheek Hilversum

3 mei 2014

SP Organiseert Europese Avond in Bibliotheek Hilversum

Europese Verkiezingen Wat betekent dat voor ons dagelijks leven? Waarom NEE tegen deze EU? Wat mist er in deze EU en wat wil de SP anders?

Op woensdag 14 mei organiseert de SP vanaf 19:30 in de theaterzaal van Bibliotheek Hilversum een informatieavond over de Europese verkiezingen.

Met de nodige humor en in “normale mensentaal” praten en luisteren, over de euro en de invloed van Brussel op een sociaal Hilversum e.o. Op deze avond gaan Arjo Klamer en Frank Köhler in gesprek met ons. Rick de Jong vertelt zijn persoonlijke redenen waarom hij kandidaat is voor de EU verkiezingen. Arjo Klamer is SP-wethouder in Hilversum en gesprekspartner van Emile Roemer en Jan Marijnissen op economisch gebied en de Euro. Arjo is hoogleraar in de economie van de kunst en cultuur aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij studeerde in Amsterdam en de VS en doceerde in dat land ook aan diverse universiteiten. Frank Köhler, uit Amsterdam, is kandidaat voor de Europese verkiezingen en staat op plaats 6 van de verkiezingslijst. Frank is adviseur sociaal beleid. Sinds 2011 is hij lid van de SP en van daaruit actief in Amsterdam. Hij studeerde politicologie en was tot 2010 directeur van Milieudefensie. Rick de Jong, uit Eemnes, is kandidaat voor de Europese verkiezingen hij staat op nummer 13 van de verkiezingslijst. Rick is Webmaster, ZZP’er en Controller.

U bent hier