h

Zaterdag 5 januari. Actie voor Syrische vluchtelingen

4 januari 2013

Zaterdag 5 januari. Actie voor Syrische vluchtelingen

Iedereen is inmiddels bekend met de schokkende oorlogsbeelden uit Syrië. In het Arabische land woedt een bloedige burgeroorlog waardoor duizenden doden te betreuren zijn, dorpen volledig verwoest zijn en honderdduizenden mensen naar het buitenland gevlucht zijn . Vele van hen leven onder erbarmelijke omstandigheden en zijn afhankelijk van noodhulp. De SP-Hilversum steunt het Syrische Comité Nederland door de Hilversumse werkgroep praktische hulp te bieden en met het onder de aandacht brengen van de situatie in Syrië. Op zaterdag 5 januari staan wij daarom samen met het Syrische Comité op de Hilversumse markt om aandacht te vragen voor de situatie in Syrië.

Een warm onthaal
Vrijwilligers van het Syrische Comité collecteren in het centrum en bij de SP-kraam kan u bij de leden van het comité terecht voor informatie, het inleveren van kleding en een warm kopje sahelab (een traditioneel Syrisch drankje van melk en en kruiden)

Bijzonder is ook dat burgemeester Pieter Broertjes om twaalf uur de actievoerders met een bezoek zal vereren. Ook zal de voorzitter van het Syrische Comité de acties voor Syrië en de situatie van de Syrische vluchtelingen nader toelichten.

Kom langs en laat uw steun blijken!

 

U bent hier