h

Fotoverslag winteractie Syrië

10 januari 2013

Fotoverslag winteractie Syrië

Op zaterdag 5 januari steunde de Hilversumse SP de winteractie voor Syrië. Syrië maakt op dit moment de zwaarste winter in 20 jaar mee. Dit is vooral vervelend voor de vele slachtoffers van de opstand in Syrie, waaronder vele vluchtelingen. De SP kraam was uitvalsbasis voor collectanten van het Syrische comite en verzamelpunt voor kleding. Bij de SP kraam konden mensen terecht voor een kopje sahelab (traditionele syrische warme melk met kruiden) en meer informatie over de actie en de situatie in Syrië. Burgemeester Pieter Broertjes kwam het Syrische comite een hart onder de riem steken en tot onze vreugde werd de winteractie door nagenoeg alle Hilversumse politieke patijen een warm hart toegedragen. Bekijk hier een fotoverslag van de actie op de Groest.

Bestuursleden en vrijwilligers van het Syrische comite collecteerden op de Groest


Bij de kraam van de SP konden mensen een kopje sahelab krijgen en kleding inleveren


Veel mensen kwamen kleding brengen. Eindresultaat van één dag: Een auto vol!


SP Hilversum fractievoorzitter Bianca introduceert Mounir de voorzitter van het Syrische comite


Mounir, de voorzitter van het Syrische comite ontvangt van Houda, de coördinator van de winteractie een cheque met de opbrengst van een huis aan huis collecte.


Burgemeester Pieter Broertjes stak het Syrisch comite een hart onder de riem en nagenoeg alle Hilversumse politieke partijen deden dit ook.


De SP deelde het lokale SP nieuws uit en gaven desgewenst toelichting op de winteractie voor Syrië.

Vele mensen en politieke partijen kwamen even kijken.

Kleding inleveren kan nog!

 

U bent hier