h

Hulpdienst spreekuur nu op afspraak

26 maart 2010

Hulpdienst spreekuur nu op afspraak

Vanaf 1 april 2010 is er geen wekelijks inloopspreekuur meer in De Geus. Wel kunt u ons bereiken via hilversum@sp.nl of op: 06-44920476. Een van de medewerkers zal dan telefonisch of per e-mail contact met u opnemen voor het maken van een afspraak of voor telefonisch advies en overleg.

De Hulpdienst van de SP Hilversum is al weer bijna 3 jaar wekelijks open voor alle inwoners van Hilversum. Zij kunnen hier terecht wanneer zij bijvoorbeeld problemen hebben met hun huisbaas, de weg kwijt zijn in procedures, of hulp nodig hebben bij het invullen van formulieren. De afgelopen tijd hebben wij veel mensen met verschillende vragen en problemen geholpen of doorverwezen. 

Ook melden zich steeds vaker mensen die niet op het spreekuur langs kunnen komen, maar wel graag telefonisch met iemand willen overleggen of bijvoorbeeld een afspraak voor overdag willen maken met een van de medewerkers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ons ook in andere buurten van Hilversum te laten zien. Daarom is besloten om met ingang van 1 april te stoppen met het wekelijkse inloop-spreekuur in De Geus. Dit betekent uiteraard niet dat wij ook stoppen met de Hulpdienst. Via ons e-mail adres en via het telefoonnummer kunt u ons nog steeds bereiken met uw vragen en problemen! We maken graag een afspraak met u. 

 Naar de Hulpdienst pagina

U bent hier