h

Informatieavonden

8 februari 2009

Informatieavonden

Op 18 januari heeft de SP een kort briefje gestuurd naar Wethouder Ketelaar met de vraag om zich in te zetten voor een betere informatie- voorziening rond het ziekenhuis. Al snel daarna liet ze weten dat er “binnenkort” een informatieavond zou worden georganiseerd. Inmiddels is duidelijk op welk moment die wordt gehouden. Het gaat om precies te zijn om twee avonden, één voor raadsleden en één voor de inwoners van Hilversum. Op dinsdag 24 februari is de avond voor inwoners, vanaf 19.30 uur. In de Burgerzaal van het raadhuis.

In de brief die de wethouder hierover stuurde staat dat de voorzitter van de Raad van Bestuur, mevr Zuiderwijk, op de avond voor raadsleden aanwezig zal zijn. Of dat ook op de avond voor bewoners het geval zal zijn is uit de brief niet op te maken, maar inmiddels is duidelijk dat dat wel degelijk het geval zal zijn. 

Uit de brief valt verder niet veel op te maken, behalve dan misschien dat er staat dat ook het mobiliteitsonderzoek aan de orde zal komen. Dat lijkt te betekenen dat het die avond over meer gaat dan alleen maar die buslijn. Of dat goed of slecht nieuws is zullen we moeten afwachten. 

We hebben de wethouder gevraagd wat de gedachte is achter de constructie om de eerste informatieavond alleen voor raadsleden te organiseren en er bij te vermelden dat de dan verstrekte informatie voorlopig vertrouweijk is. We zullen u informeren over het antwoord. 

11-02-2009 Dat antwoord is er inmiddels: De eerste, vertrouwelijke avond, gaat niet door. Er komt nu één avond, voor raad en inwoners samen, op de 24e. Alweer een goede beslissing van de wethouder. 

 Naar de aktiepagina Ziekenhuis

U bent hier