h

ZO-Krant in de Riebeeck

20 juni 2008

ZO-Krant in de Riebeeck

De SP Hilversum is in de wijk Riebeeck begonnen met het aanbieden van de ZO-krant. Samen met het SP-Kamerlid Hans van Leeuwen brachten vrijdagmiddag 6 juni een aantal SP’ers de nieuwe ZO-kranten bij de mensen langs. Dit gebeurde in het kader van de SP-actie “Buurten in de Buurt”, het grootste wijkonderzoek in Nederland.

De bewoners van de wijk Riebeeck zijn tevreden Hilversummers. De meeste mensen vinden het een heerlijke rustige buurt om in te wonen met veel contacten met anderen. Opvallend was ook dat veel mensen hier al langere tijd en nog steeds met veel plezier wonen. Toch klaagden mensen ook. Hondenpoep en het sluipverkeer blijft een probleem. Ook te weinig speelplekken voor kinderen en achterstallig onderhoud aan woningen van de coörporaties zijn punten van aandacht voor de SP Hilversum 

 

  Hulp gevraagd!
  Woensdagochtend 25 juni zullen een aantal SP-ers de ZO-kranten uit gaan delen op station Hilversum van 07.30 tot 08.30 uur. Daarbij kunnen we zoals altijd hulp gebruiken. Stuur een mailtje, bel even naar 035 6229362 of zorg dat je woensdag om half acht op station Hilversum bent.

 

Ziekenhuis Hilversum kwam ook in bijna elk gesprek naar voren en de meeste mensen vertelden dat zij bang waren dat het ziekenhuis toch grotendeels zou gaan verdwijnen. Een positief teken was dat veel van de mensen op de hoogte waren van de buurtvisie en hier ook aan mee hadden gedaan. Een van de buurtbewoners vertelde zelfs: “Ik woon hier beter dan in Frankrijk”.

U bent hier