h

Dubbel feest

29 september 2007

Dubbel feest

Afgelopen woensdag was het dubbel feest in buurthuis de Geus, na een succesvolle actie van de buurtbewoners heeft het college besloten dat de Geus open blijft en de SP opende haar nieuwe hulpdienst. Daarom had de SP de buurtbewoners uitgenodigd voor een kopje koffie. De hele avond was er een gezellige aanloop van mensen die een kopje koffie kwamen halen en kwamen kennismaken.
Heel wat mensen vroegen zich af wat zo'n hulpdienst nu precies inhoudt. Nadat ik dan had uitgelegd dat we mensen proberen te helpen met uiteenlopende problemen zoals bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het schrijven van brieven of bij problemen met hun verhuurder, werd meestal de volgende vraag gesteld: "Is dat dan echt gratis? Dan moet ik zeker wel lid worden van de SP?". Maar dat hoeft niet, de hulpdienst is gratis en voor iedereen. Iedere woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur zitten onze vrijwilligers voor u klaar.

Naast buurtbewoners en vrijwilligers van het buurthuis, die allemaal erg blij waren dat de Geus openblijft kwamen er ook nog mensen van het actiecomité langs, zij waren natuurlijk bijzonder tevreden met het resultaat van hun werk. 
Actievoeren helpt!

U bent hier