h

Actiebijeenkomst Houdt buurthuis de Geus open!

23 mei 2007

Actiebijeenkomst Houdt buurthuis de Geus open!

 

 

Enige weken geleden hebben wij in de Geuzenbuurt deur aan deur gevraagd wat de bewoners denken van de plannen om buurthuis De Geus te sluiten. Daar valt hier meer over te lezen. De uitkomst van die enquéte is dat velen van hen buurthuis De Geus een belangrijke voorziening in de wijk vinden. Buurtbewoners maken zich zorgen over de modelbouwvereniging, de peuterspeelzaal en de activiteiten voor ouderen. Ook het feit dat je bij De Geus makkelijk naar binnen loopt is iets wat veel buurtbewoners belangrijk vinden.

Enige tientallen buurtbewoners hebben aangegeven dat ze zich actief willen inzetten voor het behoud van het buurthuis. Met die mensen gaan we nu verder praten. Wij denken dat het belangrijk is dat er vanuit de buurt zelf actie gevoerd wordt voor het behoud van goede voorzieningen in de buurt. Wij willen daar graag bij helpen maar buurtbewoners moeten het wel zelf willen en zich er voor willen inzetten.

Daarom organiseren we op vrijdag 1 juni aanstaande om 20.00 uur in buurthuis De Geus een bijeenkomst om te praten over de mogelijkheden om buurthuis De Geus te laten voortbestaan.

 

Iedereen uit de Geuzenbuurt is van harte welkom!

U bent hier