h

Nog geen vrije plakplaatsen wel affiches

3 augustus 2006

Nog geen vrije plakplaatsen wel affiches

 In het kader van de aankomende verkiezingen, is de SP alvast begonnen met de verkiezingscampagne. Campagnetijd betekent voor SP-ers in ieder geval één ding: Plakken, heel veel plakken! Zoals al eerder op deze website heeft gestaan, maakt de SP zich sterk voor vrije plakplaatsen in Hilversum. Dat de wethouder toezeggingen heeft gedaan, betekent niet dat we gaan zitten wachten totdat de gemeente haar zaakjes voor elkaar heeft.

Dus hebben een aantal SP-ers toch de stoute schoenen aangetrokken om nog gebruik te maken van de gedoogplekken. Een van de gedoogplekken bleek schoongemaakt door de eigenaar en ingericht als etalage, waardoor er nog maar 2 locaties zijn in Hilversum waar je volgens de gemeente ‘mag’ plakken.

De posters die geplakt zijn, maken onderdeel uit van de landelijke campagne: Sluit je NU aan bij de SP!
Het resultaat mag er wezen:

U bent hier