h

Europese verkiezingen in Hilversum

6 juli 2004

Europese verkiezingen in Hilversum

Er is keihard gewerkt door zo'n 25 SP-leden in Hilversum!

  • Er zijn zo'n 22.000 folders voor de Europese Verkiezingen verspreid in de brievenbussen. Maar liefst 70% van de huishoudens in Hilversum is bereikt.
  • Op bijna alle verkiezingsborden zat uiteindelijk een poster.
  • Op woensdag 9 juni, de dag voor de verkiezingen, hebben we op het station van Hilversum met zijn vieren 'laatste dag kaartjes' uitgedeeld: "Morgen stemmen, stem SP!" zeiden we er bijvoorbeeld bij. Het was opvallend hoeveel mensen positief reageerden op onze aanwezigheid en de foldertjes. Een aantal jaar geleden was er toch veel meer onwennigheid en zelfs angst als men de SP zag: 'die radicale rakkers'. Het is nog steeds een imago waar we last van hebben. Maar langzaam aan, stapje voor stapje, worden we steeds meer gezien als een serieuze partij, die weet waar ze voor staat en die niet radicaal is, maar wel actie voert.
  • Om de campagne-helpers te bedanken en voor de gezelligheid organiseerden we op donderdagavond 10 juni de campagne-uitpuf-borrel. Het was een leuke avond met een gezellige groep mensen. 

    Het bestuur van SP Hilversum bedankt hierbij alle campagne-helpers. Er zijn heel wat uren in gaan zitten en het was een drukke tijd voor menigeen. Graag willen we met name Jeroen Schade in het zonnetje zetten. Hij heeft maar liefst zo'n 4000 folders verspreid. Wat een prestatie!

    Alle 2056 SP-stemmers in Hilversum zullen blij zijn met het resultaat van de verkiezingen.

 

U bent hier