h

Nieuwjaarsreceptie 2004

1 februari 2004

Nieuwjaarsreceptie 2004

Afgelopen vrijdag, 30 januari, heeft de SP Hilversum een nieuwjaarsreceptie voor de leden gehouden. De opkomst was mager te noemen. Een kleine twintig leden waren naar het speciaal voor ons geopende buurthuis Noord gekomen.

Hoewel de opkomst lager was dan het bestuur had gehoopt, was het toch zeker een nuttige avond te noemen. Er is natuurlijk gediscussieerd over onderwerpen als de weg over de hei. We hadden flaps gemaakt waarop we een veelheid aan onderwerpen hadden geschreven waar we vrijwilligers voor zochten om daar mee aan de slag te gaan. Bijna alle aanwezigen hebben zich voor één of meer van die activiteiten opgegeven. Daar zijn we erg blij mee, want alleen samen kunnen we Hilversum een sociaal gezicht geven. De voorzitter heeft een kort toespraakje gehouden waarvan u hier de tekst kunt vinden. Veel belangstelling was er ook voor ons plan om een introductiecursus voor nieuwe leden te starten. Binnenkort lees je daar meer over op deze site.

 

 

Ook het jongste SP lid van Hilversum was aanwezig. Behalve dat zij zich ook voor een aantal activiteiten heeft opgegeven hebben we het met haar ook gehad over de vraag of we de SP leden in Hilversum die tevens lid zijn van ROOD op de een of andere manier met elkaar in contact kunnen brengen.

Zoals gezegd, het was een nuttige maar vooral ook gezellige avond. Wie niet geweest is, heeft wat gemist.

Lees hier de toespraak

U bent hier