h

Samen Tegen Racisme! zaterdag 23 maart Amsterdam

Loop je mee? Landelijke Demonstratie: samen tegen racisme! zaterdag 23 maart. Wil je met ons meereizen? De SP Hilversum vertrekt vanaf station Hilversum en we verzamelen tussen 12.15 en 12.30 in de stationshal (12.39 intercity naar Amsterdam)

Iedereen is gelijkwaardig. Man, vrouw, homo, hetero of bi, zwart en wit, gelovig of ongelovig: iedereen is anders en met elkaar maken we Nederland. Wij geloven in en knokken voor een sociaal Nederland met een veilige en zekere toekomst voor al onze kinderen. 

De verhoudingen in Nederland staan steeds meer op scherp. Door flexwerk, nuluren-contracten, pensioenen die onder druk staan, studieschulden zijn veel mensen onzeker, bang of boos. Er zijn veel mensen die geconfronteerd worden met racisme, discriminatie, verarming en uitsluiting. Tegelijkertijd probeert een minderheid een verdeelde samenleving te creëren waarin het recht van de sterkste geldt.

Wij zijn het zat om met elkaar te concurreren. Wij bundelen de krachten voor sociale politiek en maken een vuist tegen racisme, discriminatie en uitsluiting. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, wij zijn gelijkwaardig en maken samen Nederland.

Laat je horen op deze landelijke demonstratie

  • tegen racisme, discriminatie en uitsluiting
  • vóór solidariteit en gelijkwaardigheid

Meelopen met SP en 'Samen Nederland'?

Verzamelpunt Amsterdam:  13:45 uur bij het monument op de Dam

Datum en tijd: 
zaterdag, 23 maart, 2019 - 13:45
Waar: 
De Dam, Amsterdam

U bent hier