h

Een gezamenlijke boodschap aan dit kabinet

Foto: SP

Dinsdagavond 3 maart staat Lilan Marijnissen samen met Jesse Klaver en Lodewijk Asscher in de Tolthuistuin in Amsterdam. De SP geeft daar samen met GroenLinks en de PvdA een gezamenlijke en stevige boodschap af aan dit rechtse kabinet. Omdat het anders kan en anders moet. 

De afgelopen weken sprak Lilian op avonden door het hele land met honderden mensen, over hun leven, hun werk en over onze samenleving. Afgelopen week was ze in Leiden en Arnhem en ze is bezig met een reeks aan avonden om te praten met mensen uit onze publieke sector: met onze zorgverleners en met mensen uit het onderwijs. Woensdagavond 4 maart gaat ze in gesprek met politiemensen.

Lilian:  "Deze avonden zijn waardevol. Ik hoor daar hoe groot de problemen zijn, in de samenleving en in onze publieke sector. Maar de avonden hebben me ook geraakt. Al deze mensen werken elke dag keihard voor ons allemaal en dat doen ze vol overtuiging en met hun hart. Maar ze zijn allemaal heel duidelijk: het moet en het kan anders in Nederland.

Het maakt mij nog gemotiveerder om te strijden voor verandering. Want die verandering is nodig en mogelijk, als we samen opstaan."

Kom ook! We willen graag samen met jou in gesprek en jouw ideeën horen.

Datum en tijd: 
dinsdag, 3 maart, 2020 - 19:00
Waar: 
Tolhuistuin, IJpromenade 2, Amsterdam

U bent hier